Autófényezés

Fényezés.

Műhelyemben “WOLF” fényezőkabinnal, számítógépes színkeverővel és a legmodernebb eszközök segítségével végezzük a javításokat. A festéshez felsőkategóriás GLASURIT vizes bázisú festéket és szintén magas minőségű STANDOX és MOBIHIEL metál vagy 2 komponensű oldószeres festék rendszert használunk.

 

Színkeverés.

A gépkocsik színét az autógyár által meghatározott színkód alapján keverik ki szakembereink számítógép segítségével, amely biztosítja a tökéletes színpontosságot.

 

Polírozás.

Két fő esetben polírozzuk az egyes elemeket. Az egyik eset, amikor a javítás miatt látványos különbség van a javított és a régebbi fényezés fényében. Ezt orvosoljuk a polírozással, amellyel egy egységes átmenetet adunk a javítás melletti elemeknek így javítás “elcsalható” és így nem vehető észre. A másik gyakoribb ok az időjárás és más külső tényezők miatt a fényezés veszít a gyári fényéből. ebben az esetben is polírozzuk az elemeket. Amellyel biztosítjuk a jármű esztétikus megjelenését, ezáltal értékállóságát.

Műszaki vizsgáztatás egyik feltétele a hibátlan fényszóró. Így ügyfeleink részére akár a megfakult, napégette fényszóró polírozására is fel van szerelve műhelyem. Amellyel akár 70-80%-kal is több fényt enged át és esztétikailag is javítja gépkocsija megjelenését.

A polírozás:

A polírozást egy speciálisan erre a célra kifejlesztett géppel, vagy kézzel, illetve a két módszer kombinálásával végezzük. Az eljárások során az autófényezés polírozásához szükséges sajátos korongokat, kendőket és különleges, mindig az alapfelületnek megfelelő pasztákat használunk. A különböző problémák más-más megoldást igényelnek.

A polírozás lényege: az autófényezés polírozásával a nem túl mély, alsóbb rétegig nem hatoló, körömmel nem érezhető karcok tűntethetők el igen látványos eredménnyel. A polírozás során a felületről igen vékony (néhány mikron vastagságú) réteget munkálunk le. A gyári fényezések gyakori vékonysága miatt a fiatal, még át nem fényezett autók esetében a mélyebb karcok csak halványíthatók.

A polírozás eredménye: a fényezés visszanyeri csillogását, élénkebb, fényesebb lesz. Ajánljuk: azoknak az ügyfeleinknek, akik autó eladás el~ott állnak és szeretnék a megfelel~o áron eladni gépkocsijukat. Természetesen azoknak is, akik egyszer^uen az autójuk fényezését szeretnék újjávarázsolni. A polírozás segít az autómatrica eltávolítása után a színkülönbségek elhalványításában is.

 

A fényezendő, polírozandó elemek mérete és színe nagyban befolyásolja az árakat, így árajánlatot a munkát látva áll módunkban adni.

Hozzászólások lezárva.