Alvázvédelem.

A rozsdát megelőzni olcsóbb, mint javítani!

A Dinitrol technológia nem újdonság, csak a legjobb a mai piacon. Ez a gyár komplett alvázvédő bevonatot, a felhasználáshoz célszerszámokat, és oktatást biztosít.

A célszerszámok fontossága a hajlékony és merev üregvédő csövek használata, az autó rejtett és egyenes részeinek (küszöbök, tartó gerendák, merevítők, Stb.) üreg védelemmel való nagynyomásos porlasztással való kifújása.

Az üreg védő nagyon jó húzó képességű.

Én csak 25°C tárgy hőmérsékleten ajánlom az alváz és üreg védelmet.

Mondom ezt azért is mert 45 éve folytatom ezt a tevékenységet. Hideg időben a hegesztési hézagokban megreked a pára vagy, a víz. Így nem tökéletes a védelem.

Ha az önt érdekli, az alvázvédelem az alábbi címen megtalál.

Ez a leírás tájékozató jellegű, ugyanis egy alvázvédelem 3-rom napig tart. A száradása 2 év.

Új gépkocsik alvázvédelme esetén 5 év a garancia. 5 év eltelte után az ön gépkocsi alváza még mindig újnak számit.


A fotókon látszik hogy az új gépkocsi csak alapozóval van ellátva, kezelve. Látszik az alváz védelem hiánya. A rétegvastagság mérő mutatja a 26micront alapozó vastagságot. (A haj vastagsága 35-40 micron) A gépkocsik külső fényezésenek vastagsága tipustól fügően 100-1800micron.

A fotók tükrözik az új és 15éves gépjárművek alváz állapotát alvázvédelem előtt. Ezeket a fotókat azért készítettem alváz mosás ellőt és után, hogy lássuk a gépkocsi alján levő rozsdásodási károkat.

Hozzászólások lezárva.